Klasiskās mūzikas huligānu variācijas par Čaikovski Krievijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY tūre Krievijā
DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY tūre Krievijā Foto: Publicitātes foto

Klasiskās mūzikas huligānu grupa "DaGamba" tikko ir atgriezusies no iespaidīgas koncertturnejas Krievijā, kur visu decembra mēnesi uzstājās ar savu jauno koncertprogrammu "DaGamba feat TCHAIKOVSKY".  Pilnībā izpārdotās zālēs aizvadīti koncerti Jekaterinburgā, Omskā, Voroņežā, Belgorodā, Tulā, Sanktpēterburgā un Maskavā. 

"Mēs uz Krieviju koncertēt dodamies nu jau regulāri un kopā jau esam apciemojuši kādas 25 pilsētas ar mūsu koncertiem.

Foto: Publicitātes foto

Šoreiz tūre bija  iespaidiem pilna no Sibīrijas līdz Maskavas jaunākajai koncertzālei “Vegas City Hall” Gandrīz visi koncerti līdz šim ir bijuši izpārdoti, par ko ir neizsakāms prieks,

jo aizbraucot pat uz vistālākajiem Krievijas nostūriem, mūs sagaida ar atplestām rokām, " norāda Valters Pūce. 

Foto: Publicitātes foto

" Jauno koncertprogrammu spēlēt Krievijā bija ļoti satraucoši, jo esam pamatā ņēmuši viņu dižākā komponista P. Čaikovska tēmas un ar lielu nepacietību gaidījām kā to uzņems, jo “pārtaisījuši” esam ne pa jokam..

Uzņēma pārsteidzoši pozitīvi, pat tāda sajūta, it kā viņi sen jau to būtu gaidījuši, kad kāds beidzot to paveiks.  Smaids uz klausītāju sejām turējās visu koncertu un katrai koncertzālei mēs visi kopā to “jumtu norāvām”!

Foto: Publicitātes foto

Vēl jo īpašs prieks bija par to, ka ļoti rūpīgi noslīpējām jauno programmu, lai beidzot to atrādītu arī mājās 12. aprīlī “Arēnā Rīga"", stāsta Dainis Tenis.  

Jaunās koncertprogrammas pamatā ir ideja par mūsdienu tradīciju, veidojot neierastu sadarbību starp dažādiem mūziķiem, atkal pārsteidzošas, unikālas un iepriekš nedzirdētās nokrāsās. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu