Afgānis nāvējoši sadur grūtnieces vēl nedzimušo bērnu (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lietiskais pierādījums - nazis. Ilustratīvs foto.
Lietiskais pierādījums - nazis. Ilustratīvs foto. Foto: Reuters/LETA

Kādā Vācijas pilsētas Bādkreicnahas slimnīcā piektdienas vakarā izcēlies strīds starp kādu patvēruma meklētāju no Afganistānas un 25 gadus vecu Polijas pilsoni, kura bija mātes cerībās. Strīda karstumā afgānis vairākas reizes iedūris sievietei ar nazi, bet viņas vēl nedzimušais bērns gūto traumu dēļ miris, tā sestdienas vakarā vēsta vācu tabloīds „Bild”.

Maincas policija sestdien informēja, ka 25 gadus vecajai Polijas pilsonei veikta operācija un sievietes dzīvībai briesmas nedraud. Uzbrucējs – kāds 25 gadus vecs patvēruma meklētājs no Afganistānas - aizbēdzis, bet drīz vien aizturēts Bādkreicnahas dzelzceļa stacijā. Pašlaik viņš atrodas policijas iepriekšējās aizturēšanas izolatorā.

Par to, vai nozieguma upuri un uzbrucēju saista kādas attiecības, informācijas pagaidām nav. 25 gadus vecajam afgānim tiekot inkriminēta slepkavība un dzīvībai bīstamu miesas bojājumu nodarīšana.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu