VARAM aicina biedrības un nodibinājumus deleģēt pārstāvjus dalībai Klimata pārmaiņu finanšu padomē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards piedalās preses konferencē, kurā informē par depozīta sistēmas ieviešanu Latvijā.
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards piedalās preses konferencē, kurā informē par depozīta sistēmas ieviešanu Latvijā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) aicina biedrības un nodibinājumus deleģēt pārstāvjus dalībai Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta un emisijas kvotu finanšu instrumenta konsultatīvajā padomē, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētā informācija.

Pārstāvjus deleģēt aicinātas biedrības un nodibinājumi, kas darbojas zemkopības, transporta, enerģētikas, mežsaimniecības, atkritumu apsaimniekošanas, rūpniecības un citās tautsaimniecības nozarēs.

Interesentus VARAM aicina iesniegt pieteikumu, norādot pārstāvja vārdu un uzvārdu, adresi, tālruņa numuru un e-pasta adresi. Iesniegumam jāpievieno biedrības/nodibinājuma valdes sēdes protokola apstiprināts izraksts, ar kuru tiek deleģēts pārstāvis, kā arī biedrības/nodibinājuma statūtu apliecinājuma kopija.

Dokumentus līdz 10.februārim var iesniegt personīgi ministrijas telpās, nosūtot uz ministriju pa pastu vai arī iesniedzot elektroniski caur e-pastu, ja dokumenti parakstīti ar drošu elektronisko parakstu un apliecināti ar laika zīmogu saskaņā ar Elektronisko dokumentu likumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu