Ostapenko joprojām cīnās ar savainojuma sekām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Aļona Ostapenko aizvien cīnās ar plaukstas savainojuma sekām, kā rezultātā nespēj rādīt savu labāko sniegumu. Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs "Australian Open" viņai noslēdzās pirmajā kārtā, piedzīvojot trešo zaudējumu šīs sezonas trijos mačos. 

WTA ranga 22. rakete Ostapenko pagājušajā naktī ar 1-6, 6-3, 2-6 piekāpās Grieķijas tenisistei Marijai Sakari, kas reitingā atrodas 43. pozīcijā. 

WTA Insider vēsta, ka Ostapenko plaukstas traumas dēļ nav spējusi trenēties ar pilnu jaudu vēl nedēļu pirms Šeņdžeņas WTA "International" turnīra. Viņa apzinājusies, ka sezonas sākums būs smags. 

Ostapenko jāatrisina veselības problēmas, pāris dienas jāatpūšas un pēc tam atgriezīsies treniņos. Nākamais turnīrs, kurā viņa piedalīsies, būs janvāra beigu daļā Sanktpēterburgā. 

"Tā bija ļoti grūta spēle. Viņa ir lieliska tenisiste un savā vecumā spējusi paveikt neticamas lietas," WTA mājas lapā par Ostapenko izteikusies Sakari. "Jau no paša mača sākuma biju noskaņojusies pozitīvi un domāju, ka spēlēju pietiekami labi, lai viņu pieveiktu. Esmu ļoti priecīga."

Latvijas šā brīža otrā rakete pieļāva 38 nepiespiestās kļūdas un deviņas dubultkļūdas servējot. 

Anastasija Sevastova un Ernests Gulbis sezonas pirmo "Grand Slam" turnīru sāks otrdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu