Marta sākumā Ķīpsalā notiks "Latvijas Grāmatu izstāde 2019"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 1. marta līdz 3. martam Ķīpsalā notiks "Latvijas Grāmatu izstāde 2019", informēja Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrībā "BT 1".

Izstādes laikā būs iespējams tikties ar rakstniekiem, klausīties autoru lasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem, darboties radošajās darbnīcās, mainīties ar grāmatām un tās iegādāties.

Izstādē daudzveidīgu grāmatu klāstu piedāvās Latvijas un ārvalstu izdevniecības, pulcējot grāmatizdevējus, autorus, nozaru asociācijas, grāmattirgotājus, vairumtirgotājus, potenciālos izdevējus, bibliotekārus un lasītājus, informēja "Latvijas Grāmatu izstādes" vadītāja Sanita Blomniece.

Izstādē piedalīsies visi nozīmīgākie Latvijas grāmatizdevēji, tajā skaitā "Zvaigzne ABC", "Jānis Roze", "Jumava", "Pētergailis", "Latvijas grāmata", "Latvijas mediji", "Kontinents", "Madris", "RaKa", "Avots", "Upe", "Mansards", "Dienas grāmata", "Liels un mazs" un citi.

Organizatori norāda, ka visās trīs izstādes dienās Ķīpsalā darbosies Grāmatu maiņas punkts. Pasākuma organizatori aicina nākt uz izstādi un ņemt līdzi grāmatas, kas jau daudzkārt pārlasītas un vairs nav aktuālas, lai iemainītu tās pret vēl nelasītām.

Grāmatu maiņas punktā varēs atrast bilžu un pasaku grāmatas bērniem, uzziņu literatūru, mākslas grāmatas un dažādu citu lasāmvielu. Šogad Maiņas punktam Rīgas Centrālās bibliotēkas Repozitārija apmaiņas fonds ir sagādājis 4500 grāmatas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu