Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tev būs svarīgi, lai apkārt valdītu dinamika, jo tā arī tev liks saņemties un virzīties uz priekšu. Līdz pēcpusdienai nav ieteicams risināt naudas lietas. Savukārt dienas otrajā pusē esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒRSIS Var nākties risināt ar transportu, loģistiku saistītus jautājumus. Saskaroties ar sarežģījumiem, ātri vien saņemsies un spēsi tos pārvarēt. Dienas izskaņā būsi patiesi noguris, vēlēsies ātrāk doties pie miera.

DVĪŅI Šodien nav izslēgtas svarīgas pārrunas ar priekšniecību. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem esi lietišķs, savu sakāmo izklāsti pēc iespējas kodolīgāk, kā arī esi apdomīgāks ar dotajiem solījumiem!

VĒZIS Kāds Vēzis stāsies plašākas auditorijas priekšā, savukārt cits aktīvi pievērsīsies ar reklāmu saistītiem pasākumiem. Lai vai kā, šodien var nākties pārstāvēt uzņēmuma intereses, veicināt tā atpazīstamību.

LAUVA Tu lieliski pratīsi apliecināt savus radošos talantus. Arī ikdienišķām lietām spēsi pieiet no nestandarta viedokļa. Saskarsmē ar mājiniekiem viegli radīsi kopīgu valodu, it īpaši ar atvasītēm.

JAUNAVA Mācēsi visu salikt pa plauktiņiem, viest kārtību ne tikai savās, bet arī kolēģu darba lietās. Nav izslēgts, ka pie tevis vērsīsies pēc praktiska padoma, kuru tu arīdzan labprāt sniegsi.

SVARI Šodien lieti noderēs tev piemītošās pārliecināšanas spējas. Arī tavs šarms, harisma darīs savu. Šis ir piemērots mirklis, lai meklētu sev jaunus darbības partnerus, sponsorus, kā arī gūtu jaunas zināšanas.

SKORPIONS Tevī var mosties jauni spēki, kuri ļaus īstenot radušās idejas, kā arī tikt galā ar iesīkstējušiem darba jautājumiem. Saskarsmē ar priekšniecību pratīsi rast īstos vārdus, lai iegūtu atbalstu savām iecerēm.

STRĒLNIEKS Situācija darba jautājumos var prasīt pielāgoties jauniem apstākļiem, papildināt savas iemaņas, kā arī paplašināt lietišķo kontaktu loku. Šodien paveiktais var ietekmēt tavu turpmāko karjeras kāpumu.

MEŽĀZIS Tevi nebaidīs grūtības. Visticamāk, tās pat tevi savā ziņā motivēs, izaicinās. Šī var būt zīmīga diena tiem, kuri saistīti ar tirdzniecības, starpniecības un žurnālistikas jomu.

ŪDENSVĪRS Mācēsi īstajā brīdī paklusēt un īstajā brīdī rast pareizos vārdus. Šobrīd droši vari pievērsties sabiedriskām aktivitātēm, organizēt tikšanās, apspriest nākotnes plānus un meklēt atbalstītājus savām idejām.

ZIVIS Notikumu attīstība liks būt možam, saskatīt izdevības, kuras nāksies burtiski vai noķert aiz astes. Neatlaidīgākie un apķērīgākie noteikti plūks ievērojamus uzvaras laurus. Vakaru velti ģimenei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu