Dārziņš piedalīsies KHL Visu zvaigžņu spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs un kapteinis Lauris Dārziņš aizstās savainoto zviedru uzbrucēju Līnusu Videlu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Visu zvaigžņu spēlē, vēsta līga. 

33 gadus vecais Videls savainojuma dēļ izlaidis pēdējās divas "Dinamo" spēles un nevarēs palīdzēt komandai arī gaidāmajā mājas spēļu sērijā. Trauma liegs viņam piedalīties arī Visu zvaigžņu spēlē, kura šīs nedēļas nogalē risināsies Kazaņā. 

Videls tika iebalsots Zvaigžņu spēles starta sastāvā. 

Zviedru uzbrucējs šosezon 41 spēlē iemetis 21 vārtus un veicis 20 rezultatīvas piespēles, aizvadīdams savu rezultatīvāko KHL sezonu.

Dārziņš ir "Dinamo" komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs. Līdz šim aizvadītajās 48 spēlēs viņš guvis 12 vārtus un veicis 22 rezultatīvas piespēles. 

33 gadus vecais Dārziņš KHL Visu zvaigžņu spēlē piedalījās 2011. gadā. 

Paredzams, ka "Dinamo" komandu Kazaņā pārstāvēs rezultatīvais itāļu aizsargs Metjū Majone, kurš nesen atgriezās ierindā pēc savainojuma sadziedēšanas. 

Dārziņš ar Majoni spēlēs Bobrova divīzijas komandā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu