Paula Kalkbrenera uzstāšanos ievadīs speciāli radīta filma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pauls Kalkbreners
Pauls Kalkbreners Foto: publicitātes

Jau šo ceturtdien, 17. janvārī, koncertzālē “Palladium” uzstāsies talantīgais vācu tehno mūzikas producents un dīdžejs Pauls Kalkbreners (Paul Kalkbrenner).

Kļuvis zināms, ka pirms Kalkbrenera priekšnesuma tiks demonstrēta speciāli sagatavota filma, kas ietver milzumu fotomateriālu no dažādiem viņa karjeras posmiem. Daļa fotogrāfiju būs skatāmas pirmo reizi. Filmu, kuru sāks demonstrēt plkst. 20.00, papildinās ambientās mūzikas pavadījums. Līdz ar to  šī ir reize, kad pasākuma apmeklētājiem tiešām būtu jāierodas laikus, lai mierīgā gaisotnē varētu vērot mākslinieka uzstāšanās dažādās pasaules malās.

Pauls Kalkbreners piedzima Austrumvācijā, tāpēc Berlīnes mūra sabrukšana kļuva par nozīmīgu pagrieziena punktu viņa dzīvē. Kopš 1992. gada viņš kopā ar draugu dīdžejoja Berlīnes klubos, bet 1999. gadā jau klajā nāca Paula paša radītās kompozīcijas. 

Atšķirībā no tā laika tradicionāli monotonā un drūmā tehno, viņa sacerējumi bija daudz melodiskāki, piepildīti ar siltumu un gaišumu. Vienlaikus tie joprojām ir tik piesātināti ar enerģiju, ka spēj aiznest klausītāju prom no ikdienas rutīnas un ļauj sajust mākslas klātesamību, ekstāzi, cerību un mīlestību. 

Ar astoņiem studijas albumiem un vairāk nekā 2,4 miljoniem Facebook sekotāju Kalkbreners ir viena no mūsdienu tehno zvaigznēm. Plašākai sabiedrībai noteikti pazīstams viņa singls Sky and Sand.

Eiropas populārākajā deju mūzikas festivālā Tomorrowland Pauls Kalkbreners bija pirmais tehno mūzikas pārstāvis, kas kāpis uz festivāla galvenās skatuves un jau pēc gada tika aicināts atgriezties.

Biļetes vēl pieejamas “Biļešu serviss” tīklā un www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu