Otrdien vietām, īpaši Kurzemē, stipri snigs un putinās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

No jūras nākoši mākoņi tuvākajā diennaktī un vēl līdz trešdienas rītam vietām Kurzemē, Zemgalē un Vidzemes dienvidrietumu daļā izraisīs stipru snigšanu, ko daudzviet pavadīs putenis, vietām Kurzemē gaidāms spēcīgs putenis, kas veidos sniega sanesumus uz ceļiem, prognozē sinoptiķi.

Pirmdienas pēcpusdienā un vakarā visā valstī apledos ceļi. Mākoņu daudzums no rietumiem samazināsies, otrdien uzspīdēs saule. Kaut nedaudz uzsnigs valsts lielākajā daļā.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu un ziemeļrietumu vējš, Kurzemē vējš būs stiprāks un atklātas jūras piekrastē gaidāmas brāzmas līdz 20-24 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra otrdienas naktī un rītā pazemināsies līdz -1..-9 grādiem un dienā paaugstināsies līdz +1..-2 grādiem, bet Vidzemē un Latgalē saglabāsies sals līdz -6 grādiem.

Arī Rīgā līdz trešdienas rītam palaikam snigs un puteņos, uzspīdēs saule, ziemeļrietumu vēja brāzmas brīžiem pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē. Gaisa temperatūra naktī uz otrdienu noslīdēs līdz -5 grādiem un pēcpusdienā svārstīsies ap nulli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu