Noskaties Jāņa Ābeles jaunās filmas rullīti

“7 miljardi pirms pasaules gala”
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raimonds Celms “7 miljardi pirms pasaules gala”
Raimonds Celms “7 miljardi pirms pasaules gala” Foto: Ekrānuzņēmums

Iesākot jaunu kino gadu, klajā nācis režisora Jāņa Ābeles debijas spēlfilmas “7 miljardi pirms pasaules gala” filmas rullītis. 2. februārī filma nonāks Latvijas kinoteātru repertuārā. 

1. februārī plānota īpašā pirmizrāde kinoteātrī “Splendid Palace”, uz kuru biļeti var nopirkt ikviens interesents, bet jau no 16. janvāra kinoteātrī “Kino Bize” sākas franču kino cikls, kurā varēs novērtēt režisora Jāņa Ābeles iedvesmas avotus.

Filma uzņemta Latvijā maz izplatītā, intriģējošā mīlas drāmas žanrā, tās režisors ir Jānis Ābele, operators Toms Šķēle, galvenajās lomās – Raimonds Celms un Jana Herbsta. 

Noskaties rullīti.

7 miljardi gadu pirms pasaules gala TREILERIS from Ego Media on Vimeo.

Filma stāsta par diviem latviešu jauniešiem, kuri sastopas Francijas dienvidos. Viņš studē restaurāciju, viņa jau sen apmetusies uz dzīvi Marseļā, strādā frizētavā un… ir pārsteidzoši līdzīga tēlam, ko puisis atsedz kādas baznīcas altārgleznas apakšslānī. Pēc īsā romāna Francijā Leo atgriežas Latvijā, kur jau atkal pēc brīža satiks Annu – viņa ir atgriezusies, par spīti sarežģītām attiecībām ar Rīgu. Abu mīlestība uzplaukst, tomēr – jo tuvāk viņi viens otru pielaiž, jo Anna šķiet neaizsniedzamāka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu