Peineram mazs spēles laiks komandas zaudējumā Turcijas līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žanis Peiners
Žanis Peiners Foto: EPA/LETA

Latviešu basketbolists Žanis Peiners pirmdien nospēlēja nepilnas trīs minūtes Turcijas augstākās līgas mačā, viņa pārstāvētajai Stambulas "Dariššafaka Tekfen" komandai ciešot zaudējumu.

Peinera pārstāvētā vienība viesos ar rezultātu 69:76 piekāpās Bījīkčekmedžes Universitātes komandai "Arel".

Peiners šajā duelī laukumā pavadīja divas minūtes un 55 sekundes, kuru laikā izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli un divas reizes pārkāpa noteikumus.

"Dariššafaka Tekfen" rindās ar 22 punktiem rezultatīvākais bija amerikānis Tonijs Duglass, bet 14 punktus un 18 atlēkušās bumbas iekrāja viņa tautietis Džeremijs Dešons Evanss.

Ar sešām uzvarām 14 mačos "Dariššafaka Tekfen" komanda Turcijas čempionāta kopvērtējumā ir 11.pozīcijā, kamēr līdere ar 12 panākumiem ir Stambulas "Fenerbahce Beko". Labākās astoņas komandas regulārajā čempionātā nodrošinās dalību izslēgšanas spēlēs.

Pašlaik 28 gadus vecais Peiners Stambulas vienības rindas papildināja jūnijā, parakstot līgumu pēc sistēmas 1+1.

"Dariššafaka" iepriekšējā sezonā triumfēja ULEB Eirokausā, izcīnot tiesības šajā sezonā startēt ULEB Eirolīgā. Savukārt Turcijas čempionātā "Dariššafaka" regulārajā turnīrā ieņēma sesto vietu, bet "play-off" apstājās ceturtdaļfinālā, kur atzina Stambulas "Anadolu Efes" pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu