Girgensona pārstāvētā "Sabres" komanda bezcerīgi zaudē Edmontonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons (no kreisās)
Zemgus Girgensons (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Smagu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pagājušajā naktī piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda, kas viesos ar 2:7 kapitulēja Edmontonas "Oilers" hokejistiem. 

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 12 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā pretinieku vārtus neapdraudēja, lietoja divus spēka paņēmienus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

"Sabres" komandas labā ar vārtu guvumiem izcēlās Keisijs Mitelstads un Evans Rodrigess. 

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem iemeta Milans Lučičs un Zeks Kasjans, bet ar 1+1 atzīmējās "Oilers" spožākā zvaigzne Konors Makdeivids, kurš savus vārtus iemeta izgājienā viens pret vienu, turklāt ceļā uz sāncenša vārtiem viņš divreiz paklupa. 

Bufalo vienība piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas. Arī nākamās četras spēles "Sabres" hokejisti aizvadīt izbraukumā. 

25 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies 39 spēlēs, kurās izcēlies ar trim vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir -3. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 46 mačos nopelnītiem 52 punktiem atkāpusies uz devīto pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu