"Senators" treneris: Balcers ir atklājums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators

Latvijas talantīgais hokejists Rūdolfs Balcers ir patīkami pārsteidzis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" galveno treneri Giju Bušē.

Pašlaik 21 gadu vecais Balcers savā NHL debijas sezonā aizvadījis 5 spēles, guvis 1 vārtus, veicis 1 rezultatīvu piespēli un sakrājis neitrālu lietderības koeficientu.

"Es teiktu, ka Balcers mums ir atklājums. Man viņš patīk. Viņš ir ļoti gudrs," pirmdien preses konferencē sacīja "Senators" galvenais treneris.

Balcers karjeras pirmajos trijos NHL mačos laukumā pavadīja 6-8 minūtes, taču iepriekšējās divās spēlēs viņš spēlēja jau vairāk par 11 un 13 minūtēm.

"Viņam nekad nekas nav jāsaka divreiz. Tas ir svarīgs kritērijs. Ja spēlētājam ir 5, 10, 15 reizes jāatgādina viens un tas pats, tad ir jāsāk domāt, vai viņš ir spējīgs spēlēt NHL. Ar šo puisi ir pavisam pretēji," sacīja Bušē.

"Senators" nākamo spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika, tiekoties ar Kolorādo "Avalanche" vienību.

"Viņš ir ātri apguvis profesionāļa nianses. Esmu patīkami pārsteigts," piebilda "Senators" galvenais treneris, turpinot slavēt Latvijas hokejistu.

Ar 39 punktiem 46 mačos "Senators" ierindojas pēdējā vietā Austrumu konferencē 16 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu