Nosaukti lielākie nodokļu parādnieki janvārī

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Lielākais nodokļa parādnieks uz šā gada 7.janvāri ir kuģu bunkurēšanas pakalpojumu sniedzējs SIA "Vexoil Bunkering" ar 38,838 miljonu eiro nodokļu parādu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) informācija.

Otrajā vietā ir kokmateriālu un būvmateriālu vairumtirdzniecības starpnieks SIA "Ormus" ar 20,998 miljonu eiro nodokļu parādu, bet trešajā vietā ar 16,578 miljonu eiro parādu ir bronzas stieņu un cauruļu ražotāja SIA "Bebriko Ltd", kurai 2015.gada decembrī pasludināta maksātnespēja.

Ceturtajā vietā ar 13,588 miljonu eiro parādu ir automašīnu pārdevējs SIA "Vectors", kuram pērn decembrī sākts likvidācijas process. Piektajā vietā ar 12,966 miljonu eiro parādu ir atkritumu pārstrādātājs SIA "Riepu bloki", kuram 2018.gada janvārī pasludināta maksātnespēja.

Saraksta sestajā vietā ar 12,744 miljonu eiro parādu ir AS "Krāsainie lējumi", kurai 2014.gada februārī pasludināta maksātnespēja. Septītajā vietā ar 7,78 miljonu eiro parādu ir elektronisko un telekomunikācijas iekārtu vairumtirgotāja SIA "Zomejs", kurai 2018.gada martā pasludināta maksātnespēja.

Astotajā vietā ar 6,95 miljonu eiro nodokļu parādu ir degvielas tirgotāja SIA "East-West Transit", bet devītajā vietā ar 6,64 miljonu eiro nodokļu parādu ir kosmētikas ražotāja AS "Dzintars". Saraksta desmitajā vietā ar 6,625 miljonu eiro parādu ir metālapstrādes uzņēmums AS "A Holding".

Saraksta 14.vietā ar 5,297 miljonu eiro nodokļu parādu atrodas alkoholisko dzērienu ražotāja AS "Latvijas balzams".

Lielāko nodokļu parādnieku sarakstā atrodami arī abi maksātnespējīgie Liepājas metalurģijas uzņēmumi - AS "Liepājas metalurgs" ar 3,342 miljonu eiro parādu un AS "KVV Liepājas metalurgs" ar 1,923 miljonu eiro parādu.

Tāpat sarakstā ar 2,392 miljonu eiro parādu atrodams arī Jūrmalas uzņēmums SIA "Nemo Holdings", nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "Pilsētmāju institūts Urban Art" ar 1,959 miljonu eiro parādu, automašīnu tirgotājs SIA "Euro-Auto" ar 2,071 miljona eiro parādu un citi uzņēmumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu