3 horoskopa zīmes, starp kurām esot visvairāk vecmeitu ar kaķiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
sieviete kaķis
sieviete kaķis Foto: depositphotos.com

Kamēr vienas sievietes bieži maina partnerus un dzīves laikā arī precas, citas ir vientuļas ilgu laiku. Astrologi norāda, ka dažas Zodiaka zīmes ir vairāk tendētas dzīvot bez partnera ilgāku laiku, reizēm pat visu dzīvi, vēsta portāls "Fabiosa".

Lauva

Lauvas - patstāvīgas, enerģiskas sievietes, kuras ir pārņemtas ar savu nodarbošanos. Šīm dāmām ļoti patīk viņu darbs un hobiji, bet laika vīriešiem paliek visnotaļ maz.

Lauvas zīmes pārstāves apprecas, tomēr ilgāku laiku var dzīvot arī vienas.

Draugu sievietēm-Lauvām nav daudz. Astrologi norāda, ka viņām ļoti patīk mājdzīvnieki, kuri, pēc viņu domām, nereti ir krietni patiesāki par cilvēkiem.

Vēzis

Vēži ir ļoti jutekliskas sievietes. Vērojot viņas, noteikti nenāk prātā, ka šādas sievietes varētu būt vienas - bez otras pusītes. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm parasti esot daudz draudzeņu, bet atrast īsto un vienīgo partneri neesot viegls uzdevums.

Nereti sieviešu-Vēžu paziņu lokā varētu būt kāds cienīgs kandidāts, tomēr piemērotais vīrietis, iespējams, nemaz nebūs lietas kursā par to, ka viņš tāds ir, jo šīs zīmes sievietēm, pēc astrologu domām, pietrūkst pārliecības par sevi, lai piesaistītu un noturētu šādus vīriešus. Dažām tas izdodoties, bet ar pūlēm.

Jaunava

Jaunavas esot ļoti izvēlīgas līgavas. Viņas vēloties princi baltā zirgā. Dažas gan laika gaitā nolaiž latiņu un apprecas ar vienkāršiem vīriešiem, bet citas - dzīvo bez laulātā drauga līdz pat nāvei.

Astrologi norāda, ka dažkārt Jaunavas labprātāk izvēloties būt īslaicīgās attiecībās nekā rutīnas pilnā ikdienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu