FK "Ventspils" papildina sastāvu ar Ingaru Sarmi Stugli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ingars Sarmis Stuglis
Ingars Sarmis Stuglis Foto: facebook.com/fkventspils

Latvijas futbola klubs "Ventspils" papildinājis sastāvu ar perspektīvo pussargu Ingaru Sarmi Stugli, informē klubs.

Pašlaik 22 gadus vecais Stuglis savu karjeru Latvijas futbola elitē sāka "Metta"/"Latvijas Universitāte" komandā, bet pēdējās divas sezonas viņš aizstāvēja Jūrmalas "Spartaka" krāsas. Jūrmalas kluba sastāvā pussargs 2017.gadā kļuva par Latvijas čempionu, turklāt viņš regulāri tika saukts uz U-21 izlasi.

Kopumā Latvijas čempionātā Stuglis aizvadījis 103 mačus un iesitis septiņus vārtus.

"Mēs turpinām futbolistu meklēšanu, kuri var pastiprināt mūsu komandu un dot tai svaigas asinis. "Ventspilij" vajadzīgi futbolisti, kuri izsalkuši pēc uzvarām, gatavi cīnīties par rezultātu vienmēr un zina, kā to panākt. Tāds arī ir Stuglis - jauns, ambiciozs pussargs, kurš grib uzvarēt un cīnīties par augstām vietām. Viņš jau kļuvis par valsts čempionu, un esmu pārliecināts, ka grib atkal iekarot šo virsotni," pauda "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks, kurš atklāja, ka klubs jau sen sekojis Stugļa gaitām.

Arī Stuglis pauda gandarījumu par pievienošanos šim Kurzemes klubam.

"Futbolistam vienmēr jāuzstāda nopietni uzdevumi, piemēram, došanās jaunā spēles līmenī. Daudzējādā ziņā tādēļ pārgāju uz "Ventspili" - ambīcijas un kluba vēsture neprasa komentārus. Nostiprināties tādas klasiskas komandas sastāvā, dot tai labumu, cīnīties par čempionu nosaukumu un uzvarēt - tie ir mani mērķi jaunajā sezonā. Kad parādījās variants pievienoties "Ventspilij", es nemaz daudz nedomāju - ja parādās tāda iespēja, to vajag izmantot," teica Stuglis.

Iepriekšējā sezonā "Ventspils" kļuva par Latvijas vicečempioni.

Tikmēr pagājušajā gadā piektajā vietā palikusī Jūrmalas "Spartaks" vienojusies ar 23 gadus veco aizsargu Ņikitu Bērenfeldu, kurš tādējādi atgriezies šajā komandā, ar ko viņš 2017.gadā triumfēja virslīgā.

Pārstāvot "Skonto", "Liepāja"/"Mogo" un "Spartaks" rindas, viņš virslīgā kopumā aizvadījis 69 spēles un guvis trīs vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu