"KPV LV" lems par Kaimiņa atbrīvošanu no Saeimas frakcijas priekšsēdētāja biedra amata (33)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš. Foto: Ieva Leiniša/LETA

​ Partijas "KPV LV" Saeimas frakcija trešdien plāno skatīt priekšlikumu par Artusa Kaimiņa (KPV LV) atbrīvošanu no frakcijas priekšsēdētāja biedra amata, aģentūrai LETA apstiprināja Kaimiņš.

Politiķis par šāda jautājuma skatīšanu uzzinājis tikai pēc iepazīšanās ar izplatīto darba kārtību.

Kaimiņš atturējās paust sīkākus komentārus par situāciju pirms frakcijas sēdes.

Kā ziņots, Kaimiņš jau iepriekš saskāries ar situāciju, kad nav baudījis savas frakcijas vairākuma atbalstu.

Pēc tam, kad "KPV LV" lēma par labklājības ministra kandidāta maiņu, Kaimiņš pauda, ka būtu vēlējies pretendēt uz  šo posteni, tomēr "KPV LV" frakcijas deputātu vairākums nolēmis lemt tikai par iepriekš apspriestajām kandidatūrām. Kaimiņš frakcijas sēdē bija piedāvājis izskatīt vēl citas iespējamās kandidatūras labklājības ministra amatam un viņa redzējumu šim amatam, bet šis priekšlikums nav guvis atbalstu.

Jau vēstīts, ka iepriekš laikā, kad "KPV LV" vēl bija izvirzījusi Alda Gobzema (KPV LV) kandidatūru iekšlietu ministra amatam, Kaimiņš izplatīja paziņojumu, aicinot premjera kandidātu Krišjāni Kariņu (JV) neņemt iekšlietu ministra amatā Gobzemu, bet vienlaikus atteikt ministru krēslus arī visām personām no "vecajām varas partijām".

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu