Maksimālisma pieeja dzīvesvietā - četri dzīvokļi Rīgā, kur netrūkst nekā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Nesen veiktais pētījums* par Latvijas iedzīvotājiem svarīgiem kritērijiem mājokļa izvēlē parādīja, ka visbiežāk izvēlamies demokrātiskas cenas, kompaktus un funkcionālus dzīvokļus. Līdz ar to minimālisma pieeja dzīvesvietas iekārtošanā ir loģisks risinājums. Tomēr ir daži dzīvokļi, kas, spītējot tendencēm, ir izcils maksimālisma piemērs, kur "visa ir daudz". Starp citu, jaunākās ziņas liecina, ka tieši maksimālisms atkal ir modē. Lūk, daži piemēri no Rīgas centra dzīvokļiem, kur vari smelties iedvesmu sava interjera veidošanā, ja arī tev tuva ir maksimālisma ideja!

Ausekļa iela

Foto: city24.lv

Šis romantiskais Ausekļa ielas īpašums ir ar ekoloģiskām koka parketa grīdām, skaistām tapetēm un augstas kvalitātes santehniku un apgaismes risinājumiem. Dzīvoklī ir rūpīgi atjaunotas visas vēsturiskās detaļas, krāsnis, kamīns, ieejas durvis, logu vērtnes un skulpturālie dekori.  Apskati vairāk foto!  

Krišjāņa Valdemāra iela 

Foto: city24.lv

Krišjāņa Valdemāra ielā, 1874.gadā arhitekta Matiasa Holsta veidotajā namā atrodas šis elegantais sešu istabu mājoklis. Arī šeit, tāpat kā vairumam maksimālisma pieejā balstītajos interjeros, ir daudz vēsturisku un romantisku detaļu – neparasti trauki, vēsturiskas grāmatas, mēbeles un dizaina elementi kā kamīns, greznas kolonnas, arī daudz zaļo augu, kas piešķir mājīgumu un svaigumu. Apskati vairāk foto!

Krišjāņa Barona iela 

Foto: city24.lv

Šim Krišjāņa Barona ielas īpašumam priekšrocība ir ne tikai neparastais un smalkais interjers, bet arī izcilā atrašanās vieta - vēsturiska māja Elizabetes ielā, iepretim Berga Bazāra kvartālam un blakus skaistajam Vērmanes parkam. Apskati vairāk foto!

Eksporta iela 

Foto: city24.lv

Andrejsalā ir pieejams elegants franču klasicisma stila dzīvoklis. Tas var lepoties ar mākslinieka radītu dzīvokļa dizainu, augsta līmeņa apdari un citām ekstrām - ozolkoka parketu un marmora apsildāmām grīdām, marmora palodzēm. Īpašumu rotā grezni sienu gleznojumi un griestu dekori, kas veidoti ar rokām, iedvesmojoties no Sanktpēterburgas pilīm. Apskati vairāk foto!

* Bonava Latvija un SKDS veiktā iedzīvotāju aptauja 2018

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu