Krievijas premjers sācis izmantot jauno limuzīnu, un tas iemūžināts video

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ar vairāk nekā sešus metrus garo bruņu limuzīnu Aurus Senat pirmo reizi izbrauca savā inaugurācijas ceremonijā 2018.gada maijā. Krievijas premjers Dmitrijs Medvedevs pie sava limuzīna savukārt ticis tikai šogad.

Pirmo reizi Senat sabiedrībā izbrauca Putina inaugurācijas ceremonijā un nobrauca vien pāris simtus metru. Tagad Krievijas valdības YouTube vietnē izvietots premjera Medvedeva pirmais brauciens jaunajā auto.

Jāpiebilst, ka Aurus Senat ir arī civilā versija, kas tika prezentēta 2018.gada augustā Maskavas automobiļu izstādē, bet ar laiku taps arī civilais apvidnieks.

Varasiestādēm domāto Aurus zīmola automobiļu klāstā tikmēr ietilpst minivens Arsenal, kas arī jau ir redzēts, un taps īpašas specifikācijas apvidnieks. Papildus tam valsts vadītāju pavadošajās kolonnās brauks jauni motocikli, kas arī vēl tikai top.

Tā specifikācija nav noslēpums, taču izstrādes gaitā var mainīties, taču Krievijas vadītājiem sagatavotā Aurus Senat galīgās specifikācijas ir zināmas. Limuzīna garums ir 6,63 metri, tas apgādāts ar 600 zirgspēku hibrīddzinēju, kura bāze ir 4,4 litru V8 turbo motors, mašīnai ir deviņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba un pilnpiedziņa, kā arī vadītāja atbalsta sistēmas, ko mūsdienās nereti var sastapt arī kompaktklases automobiļos.

Līdz 100 km/h Senat, kura svars netiek atklāts, spēj paātrināties 6 sekundēs un tā maksimālais ātrums ir 250 km/h.

Kā vēsta aģentūra Interfax, Medvedevs jauno auto sācis izmantot uzreiz pēc jaunā gada iestāšanās un ar to esot apmierināts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu