Izlozēti SIA Capital Classic loterijas “Latvijai 100” uzvarētāji​

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. janvārī tika izlozēti trīs SIA Capital Classic loterijas “Latvijai 100” uzvarētāji.

Piedalīties loterijā varēja pirkums vismaz 50.00 Eur vērtībā Capital veikalā Ganību dambī 23C vai Capital.lv interneta veikalā.

Loterijā piedalījās 73 cilvēki, no kuriem trīs laimīgie tika pie ļoti vērtīgām balvām, kuru kopējā vērtība ir 1238.91 Eur.

Par godu Latvijas simtgadei tika radīti īpaši unikāli produkti, katrs tikai vienā eksemplārā, kuriem identisku nav nekur pasaulē.

Lielisko Bose Soundlink Revolve skandu laimēja Ilona B., nepārspējamās Bose QuietComfort austiņas - Tatjana S., bet praktisko Capital NEO Silent datoru - Alvis Ā.

Lai saņemtu laimestu, loterijas dalībniekam jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Dāvanu iespējams saņemt Rīgā, Ganību dambī 23C, darba dienās no pulksten 9.00 līdz 18.00 līdz šī gada 31. janvārim.

Loterijas atļaujas numurs 5437.

Capital var lepoties ar 26 gadu darbības pieredzi informācijas tehnoloģiju jomā un pieredzējušiem darbiniekiem, savas jomas profesionāļiem.

Panākumiem bagātu Jauno gadu!

Capital birojs/veikals

Darba laiks: P.-Pt. 9:00 - 18:00

e-veikals@capital.lv

Ganību dambis 23c, Rīga

Tālr.: 67517822

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu