Skeletonisti aizvadījuši pirmos treniņus sniegotajā Īglsā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lelde Priedulēna
Lelde Priedulēna Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, Ivo Šteinbergs un Lelde Priedulēna aizvadījuši pirmos treniņbraucienus, gatavojoties Eiropas čempionātam (EČ) Īglsas trasē Austrijā. 

Pirmajā braucienā ātrākais no latviešiem bija Martins Dukurs, kurš ar laiku 53,81 sekunde uzrādīja ceturto ātrāko rezultātu. Tomass Dukurs bija 13. (laiks 54,21 sekunde), Ivo Šteinbergs finišā bija 20. ātrākais (54,56), bet Lelde Priedulēna ieņēma 49. vietu (56,38). 

Treniņos piedalījās 50 dalībnieki. Kungi ar dāmām startēja kopā. 

Latvijas labākajai skeletonistei Priedulēnai šīs būs atgriešanās sacensības pēc savainojuma sadziedēšanas. 

Eiropas čempionātu tika paredzēts aizvadīt pagājušajā nedēļā Kēnigszē trasē Vācijā, bet lielā sniega dēļ sacensības tika pārceltas uz Īglsu. 

Otrajā braucienā ar rezultātu 53,87 sekundes trešo ātrāko rezultātu uzrādīja Tomass Dukurs. Martins Dukurs bija astotais (54,18), Šteinbergs 17. (54,45), bet Priedulēna ieņēma 48. pozīciju (56,24).   

Latvijas bobsleja pirmais pilots Oskars Ķibermanis otrdien sarunā ar TVNET pastāstīja, ka Īglsā šobrīd ir liels daudzums sniega. Trases finiša virāžā pat bija salūzusi tās konstrukcija. 

Eiropas čempionāts Īglsā, kas vienlaikus būs arī Pasaules kausa posms, skeletonā risināsies piektdien. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu