Nastju Ribku deportēs no Taizemes

TVNET/LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Nastja Ribka
Nastja Ribka Foto: AFP/SCANPIX

Ar Nastjas Ribkas pseidonīmu pazīstamā Baltkrievijas modele Anastasija Vašukeviča, kas kļuva slavena saistībā ar Krievijas opozicionāra Alekseja Navaļnija izmeklētajiem korupcijas skandāliem, ceturtdien tiks deportēta no Taizemes, pavēstīja amatpersonas.

Portāls "Meduza" norāda, ka Ribkas "guru" Alekss Leslijs un vēl pieci Krievijas pilsoņi ar lidmašīnu tiks nogādāti Krievijā, savukārt Baltkrievijas pilsoņi - tai skaitā Ribka - lidos uz Minsku.

Vašukeviča un vairāki citi tiesājamie aizvadītajā nedēļā atzina vainu apsūdzībās lietā par nelegālu seksa instruktāžas nodarbību organizēšanu Taizemē.

Šajā lietā astoņi cilvēki bija apsūdzēti par uzmākšanos un noziedzīgu vienošanos, un viņiem tika piespriesti 18 mēneši nosacīta soda.

Taizemes imigrācijas policijas priekšnieks paziņoja, ka šajā lietā notiesātie ceturtdien dienas vidū sēdīsies lidmašīnā, kas viņus aizvedīs no valsts.

Vašukeviča savulaik kļuva slavena saistībā ar Krievijas oligarha Oļega Deripaskas un vicepremjera Sergeja Prihodjko skandālu, kuru izmeklēja opozicionārs un korupcijas apkarotājs Navaļnijs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu