Girgensona pārstāvētā "Sabres" uzvar NHL Rietumu konferences līderi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda trešdien pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, pārspējot Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences līdervienību Kalgari "Flames".

Sabres" vienība izbraukumā ar rezultātu 4:3 (0:1, 1:0, 2:2, 1:0) pagarinājumā uzvarēja "Flames".

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet lietoja divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu, nopelnīdams pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Sabres" šajā cīņā divreiz nonāca iedzinējos, taču spēja atspēlēties, turklāt komandu 50. minūtē vadībā izvirzīja Džeiks Makeibs.

Tiesa, īsu brīdi pēc tam Noā Henifins panāca izlīdzinājumu, bet uzvaru viesiem no Bufalo pagarinājuma otrajā minūtē ar skaistu izgājienu uz vārtiem nodrošināja Džeks Aikels.

Girgensons šajā sezonā 39 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -3.

"Sabres" ar 54 punktiem 46 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr "Flames" ar 65 punktiem 48 cīņās ir Rietumu konferences līdere.

Bufalo hokejisti nākamo cīņu aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Vankūveras "Canucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu