Aizvadītās diennakts statistika uz Latvijas ceļiem - 12 cietušie, 8 aizturētie

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 12 cilvēki, kas ir par vienu vairāk nekā diennakti iepriekš, ziņo Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Starp cietušajiem ir arī divi gājēji un velosipēdisti.

Trešdien valstī kopumā reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņi bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 42 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē 19, Latgalē 12, bet Vidzemē un Zemgalē katrā reģistrētas astoņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti arī seši autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā pieķerts viens dzērājšoferis un divi narkotikas lietojuši autovadītāji, Latgalē policisti apstādinājuši piecus alkohola reibumā esošus autovadītājus, bet pārējos reģionos diennakts laikā šādi pārkāpumi nav konstatēti.

Trešdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 114 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 44 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 413 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu