Sevastova cieš zaudējumu "Australian Open" dubultspēļu mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Austrālijas atklātā tenisa čempionāta ("Australian Open") dubultspēļu pirmās kārtas mačā.

Sevastova pārī ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu ar rezultātu 7-6 (7:4), 3-6, 4-6 piekāpās ķīnietei Sjiņjuņai Haņai un horvātietei Darijai Jurakai.

WTA dubultspēļu rangā Sevastova ieņem 56. vietu, bet Pavļučenkova atrodas vienu pozīciju augstāk.

Savukārt Juraka pasaules dāmu dubultspēļu reitingā ierindojas 48. pozīcijā, bet Haņa ieņem 68. vietu.

Pārvarot pirmo kārtu, jau otrajā Sevastovai un Pavļučenkovai pretī būtu stājušās ungāriete Tīmea Baboša un Kristīna Mladenoviča, kuras ir pērnā gada čempiones un turnīrā izliktas ar otro numuru.

Mladenovičas kontā ir pat divi "Grand Slam" dubultspēļu tituli.

Pirms tam ceturtdien Sevastova sasniedza vienspēļu trešo kārtu - planētas 12. rakete ar 6-3, 3-6, 6-2 uzvarēja Bjanku Andresku no Kanādas, kura rangā atrodas 106. vietā.

Ceturtdien dubultspēļu turnīrā pirmo kārtu pārvarēja Aļona Ostapenko, kurai iepriekš neizdevās pārvarēt vienspēļu turnīra pirmo kārtu.

Vīru turnīrā pirmajā kārtā apstājās Ernests Gulbis, kurš mačā ar 2014.gada čempionu Stanu Vavrinku no Šveices uzvarēja pirmo setu, bet otrajā muguras traumas dēļ izstājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu