NMPD pārtrauc ārkārtas medicīnisko situāciju Rīgas reģionālajā centrā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Neatliekamās medicīniskas palīdzības dienests (NMPD) pieņēmis lēmumu par ārkārtas medicīniskās situācijas pārtraukšanu Rīgas reģionālajā centrā, informē dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Rīt, 18. janvārī, NMPD preses konferencē informēs par dienestā pieņemto lēmumu pārtraukt ārkārtas medicīniskās situācijas režīmu Rīgas reģionālajā centrā.

Preses konferencē piedalīsies NMPD direktore Liene Cipule, NMPD direktores vietnieks operatīvajos jautājumos Kristians Galanders, NMPD Operatīvās vadības centra vadītājs Aleksandrs Zaļeskis un Rīgas reģionālā centra vadītāja vietniece Raita Krišjāne, kuri informēs par situāciju brigāžu darbā un izsaukumu izpildē Rīgas reģionā un pasākumiem situācijas stabilizēšanai.

Kā ziņots, NMPD pagājušā gada 9. novembrī izsludināja ārkārtas medicīnisko situāciju Rīgas reģionālajā centrā, ņemot vērā brigāžu resursu neatbilstību prognozējamajam pacientu skaitam šajā reģionā, kā arī vienlaikus saņemtos darbinieku atlūgumus, kas būtiski palielināja risku spējai nodrošināt operatīvu izsaukumu izpildi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu