Infografika: Anastasija Sevastova - Cjana Vana

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anastasija Sevastova (no kreisās) un Cjana Vana
Anastasija Sevastova (no kreisās) un Cjana Vana Foto: AFP/SCANPIX

Sezonas pirmā "Grand Slam" tenisa turnīra "Australian Open" trešās kārtas mačā sestdien agri no rīta spēkosies Latvijas un Ķīnas pirmās raketes - Anastasija Sevastova pret Vanu Cjanu. Mačs risināsies pēc nozīmes uz ceturtā korta un sāksies ap plkst. 4 pēc Latvijas laika. Piedāvājam iepazīties ar abu sāncenšu statistiku.

Sevastova patlaban WTA rangā ieņem 12. vietu, bet Cjana pasaules reitingā ierindojas 21. pozīcijā.

Par trešās kārtas sasniegšanu "Australian Open" turnīrā Sevastova nopelnījusi 130 WTA reitinga punktus un 155 000 Austrālijas dolāru naudas balvu (aptuveni 97 800 eiro).

"Australian Open" trešajā kārtā Sevastova iekļuvusi otro gadu pēc kārtas, bet 2011. gadā viņa sasniedza ceturto kārtu jeb astotdaļfinālu, kas šajā turnīrā Latvijas pārstāvei ir karjeras labākais sasniegums.

Abas tenisistes savā starpā tikušās vienu reizi - 2017.gada februārī Dubaijas WTA "Premier" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā Sevastova uzvarēja ar rezultātu 6-4, 7-5.

Uzvarot arī šo dueli, Sevastovai nākamajā kārtā būs jācīnās pret pasaules 4. raketi japānieti Naomi Osaku vai WTA ranga 27. vietas īpašnieci Suveju Sje no Taivānas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu