Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Pacenties nobeigt iesāktās lietas, neatstāt darbus uz vēlāku laiku. Risinot materiālas dabas jautājumus, neļauj steigai, neuzmanībai radīt liekus sarežģījumus. Atvasītes var iepriecināt ar savām sekmēm.

VĒRSIS Neuzkrauj sev pārāk daudz pienākumu, centies sabalansēt savu profesionālo apetīti ar reālajām iespējām. Dienas otrajā pusē var aktualizēties ar mājas dzīvi, attiecībām saistīti jautājumi.

DVĪŅI Šodien vari apkopot, analizēt dažāda veida informāciju, smelties jaunas zināšanas, veidot lietišķus kontaktus. Ja tev veicamas pārrunas ar augstākstāvošajiem, labāk ieplāno tās dienas otrajā pusē.

VĒZIS Emocionālā nostāja var nedaudz apgrūtināt koncentrēšanos ikdienas darbiem. Šodiena vairāk piemērota radošām, sabiedriskām aktivitātēm. Ja iespējams, atturies no juridisku formalitāšu kārtošanas.

LAUVA Būsi apņēmības pilns sasniegt nospraustos mērķus, neatkarīgi no tā vai tas prasīs liekas darba stundas vai citus papildu ieguldījumus. Esi drošs, tavas pūles tiks pienācīgi novērtētas un atalgotas!

JAUNAVA Līdz šim būsi skrējis, strādājis melnu muti, tāpēc šodien vari sajusties noguris un pienākumus pildīsi diezgan negribīgi. Taču, neskatoties ne uz ko, uzticētais tiks izpildīts godam!

SVARI Gaidāmi patīkami notikumu pavērsieni profesionālajā sfērā. Nav izslēgts, beidzot izdosies iesākt, kādu projektu, kuru jau ilgu laiku loloji. Mīlas dzīvē pratīsi radīt romantisku, nedaudz noslēpumainu gaisotni.

SKORPIONS Meklēsi izaugsmes iespējas, ģenerēsi idejas, pārrunāsi ieceres ar tuvākajiem kolēģiem. Aktīvākie zīmes pārstāvji nospraudīs tālejošus plānus, liks pamatu perspektīvai sadarbībai.

STRĒLNIEKS Strādāsi galvu nepacēlis, jo gribēsi paspīdēt ar darba rezultātiem, izcelties uz kolēģu fona. Galvenais nekrīti galējībās, neiedzīvojies pārpūlēs. Vakarā labprāt atpūtīsies kopā ar kolēģiem.

MEŽĀZIS Būsi apzinīgs darbarūķis, kurš sev uzticēto paveiks pēc labākās sirdsapziņas. Tev šobrīd padosies gan lietišķie pienākumi, gan radošie darbi. Ģimenes dzīvē centies būt atvērtāks pret mīļoto.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, aktualizēsies ar finansēm, apdrošināšanu vai tieslietām saistītais. No tevis šodien tiks prasītas maksimālas koncentrēšanās spējas, kā arī diplomāta dotības un savaldīgums.

ZIVIS Tevī modīsies psihologa dotības, kuras palīdzēs ne vien uzlabot attiecības ar apkārtējiem, bet arī tikt galā ar iekšējiem procesiem, pretrunām. Darba jautājumi šodien var novirzīties otrajā plānā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu