Skeletonisti aizvadījuši noslēdzošos treniņbraucienus pirms Eiropas čempionāta

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Gatavojoties piektdien gaidāmajam Eiropas čempionātam (EČ) skeletonā Īglsas trasē Austrijā, Tomass Dukurs, Martins Dukurs, Ivo Šteinbergs un Lelde Priedulēna aizvadījuši noslēdzošos treniņbraucienus. 

Pirmajā braucienā Martins Dukurs un Tomass Dukurs uzrādīja identisku laiku (53,57 sekundes), kas bija piektie ātrākie braucieni visu dalībnieku vidū.

Šteinbergs pirmo braucienu veica 54,31 sekundē, kas viņam deva 20. rezultātu. 

Tikmēr otrajā braucienā vislabāk no latviešiem veicās T. Dukuram, kurš ar laiku 53,92 sekundes uzrādīja sesto rezultātu, M. Dukurs finišēja pēc 54,16 sekundēm un ierindojās 10. vietā. 

Šteinbergs otrajā braucienā ar laiku 54,32 sekundes finišēja 16. 

Abos braucienos ātrākais bija sezonas vicelīderis krievs Ņikita Tregubovs. Pirmajā braucienā brāļi līderim zaudēja 0,26 sekundes, otrajā T. Dukurs piekāpās 0,31 sekundi, kamēr M. Dukurs 0,55. 

Pēdējā treniņu dienā piedalījās 28 skeletonisti. 

Tikmēr dāmu konkurencē Lelde Priedulēna, kurai šīs būs atgriešanās sacensības pēc savainojuma sadziedēšanas, abos braucienos uzrādīja 20. rezultātu. Pirmo braucienu viņa veica pēc 55,63 sekundēm, otro pēc 56,14. 

Sievietēm noslēdzošajos treniņbraucienos piedalījās 22 sportistes. 

Eiropas čempionāts Īglsā, kas vienlaikus būs arī Pasaules kausa posms, skeletonā risināsies piektdien. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu