"Saskaņa" nolēmusi divās Rīgas domes komiteju vadībās nomainīt savus pārstāvjus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "Saskaņa" pārstāvji sagaida 13. Saeimas vēlēšanu rezultātus Spīķeros.
Partijas "Saskaņa" pārstāvji sagaida 13. Saeimas vēlēšanu rezultātus Spīķeros. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes "Saskaņas" frakcija nolēmusi pašvaldības komiteju vadībā nomainīt savus pārstāvjus, proti, veicot izmaiņas divu komiteju un frakcijas vadībā, teikts Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (S) paziņojumā.

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītājs Vadims Baraņņiks (S) un Sociālo jautājumu komitejas vadītāja Olga Veidiņa (S) ir pieņēmuši lēmumu pāriet no komiteju vadītāju amatiem uz "Saskaņas" frakcijas priekšsēdētājas vietnieku amatiem.

Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītāja amatam izvirzīts Vadims Faļkovs (S), Sociālo jautājumu komitejas vadītāja amatam - Baiba Rozentāle (S).

Ušakovs piebilst, ka Faļkovs ir atzīts nozares profesionālis, viņš arī daudzus gadus ir strādājis par trolejbusa vadītāju un pat pēc ievēlēšanas domē turpināja apvienot deputāta amatu un trolejbusa vadītāja darbu. "Tas pašlaik ir ārkārtīgi svarīgi uzņēmumam "Rīgas satiksme", jo darba kolektīva interešu aizstāvības jautājumi mums ir prioritāte," uzskata Ušakovs.

Savukārt Rozentāle ir bijusi veselības ministre. "Šī pieredze kritiski svarīga pašlaik, kad mēs dzīvojam pilnīgas neskaidrības apstākļos gan par valdību, gan par Labklājības un Veselības ministriju turpmākajiem plāniem," atzīst Rīgas domes priekšsēdētājs.

Tāpēc šodien tiek sasauktas divas ārkārtas sēdes - Sociālo jautājumu komitejas plkst.12 un Satiksmes un transporta lietu komitejas plkst.15, lai minētajās sēdēs ievēlētu jaunus vadītājus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu