VIDEO: Lidostā Maskavā aizturēta no Taizemes izraidītā Nastja Ribka (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Ceturtdien Maskavas Šeremetjevas lidostā aizturēta Baltkrievijas modele un pašpasludinātā seksa trenere Anastasija Vašukeviča, kas pazīstama ar pseidonīmu Nastja Ribka. Viņa iepriekš tika izraidīta no Taizemes, ziņo Krievijas medijs “Meduza”.

Kopā ar Ribku Maskavā aizturēts arī personīgās izaugsmes treneris Aleksandrs Kirilovs, kas pazīstams arī kā Alekss Leslijs, un vēl vairāki cilvēki.

Kā tīmekļa izdevumu “The Bell” informējuši situāciju pārzinoši avoti, Ribkai un Leslijam varētu tikt izvirzītas apsūdzības prostitūcijas veicināšanā.

Iepriekš “Meduza” vēstīja, ka Ribka, kā Baltkrievijas pilsone, varētu tikt nogādāta Minskā.

Ribka un Leslijs Taizemē tika aizturēti 2018.gada februārī – viņiem tika izvirzītas apsūdzības seksuālu pakalpojumu piedāvāšanā tūristiem.

Abiem šonedēļ tika piespriests nosacīts sods un viņi tika izraidīti no Taizemes.

Kā ziņots, Ribka, kas strādājusi arī par eskortmeiteni, iepriekš Krievijā iekūlusies skandālā saistībā ar viņas uzņemto videomateriālu, kurā redzams, kā ietekmīgais vicepremjers Sergejs Prihodjko viesojas uz miljardiera Oļega Deripaskas jahtas.

Neilgi pēc aizturēšanas Taizemē Ribka sociālajos tīklos publicētā video piedāvāja atklāt ASV žurnālistiem informāciju par Krievijas sakariem ar ASV prezidentu Donaldu Trampu un viņa bijušo vēlēšanu kampaņas vadītāju Polu Manafortu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu