Vīrietis sev injicē spermu pret muguras sāpēm un nokļūst slimnīcā (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Šļirce
Šļirce Foto: pixabay.com

Kāds vīrietis Īrijā sasirdzis ar nopietnu ādas infekciju pēc tam, kad mēnešiem sev injicējis pats savu spermu, lai dziedētu muguras sāpes.

33 gadus vecais vīrietis ārstiem atklāja, ka katru mēnesi injicējis sev savu spermu, lai ārstētu hroniskās muguras sāpes. Lieki teikt, ka sperma vīrieti no muguras sāpēm neatbrīvoja, rakstīts ziņojumā, kas publicēts zinātniskajā žurnālā “Irish Medical Journal”.

Šajā gadījumā vīrietis pie mediķiem vērsās pēc tam, kad, nesot smagumus, bija savainojis muguru. Izmeklēšanas laikā ārsti pamanīja, ka vīrieša labā roka ir sarkana un pietūkusi. Tikai pēc tam vīrietis atzinās, ka mēdz sev regulāri injicēt spermu.

Vīrietis bija paspējis sev vēnā un muskulī injicēt trīs spermas devas, kas beigās uzkrājās rokas mīkstajos audos un izraisīja šūnu iekaisumu. 24 stundu periodā ārsti novēroja, ka pietūkums sāk izplesties pa visu roku. Lai ārstētu infekciju, ārsti vīrietim intravenozi ievadīja antibiotikas.

Laikā, ko vīrietis pavadīja slimnīcā, tika izārstēta ne tikai viņa roka, bet arī mugura.

Ziņojuma autori atzina, ka gadījums, kad kāds apzināti sev injicē spermu, nav novērots nedz praksē, nedz zinātniskajā literatūrā un pat ne daiļliteratūrā.

Tomēr šis gadījums ir izglītojošs. Tas māca ne tikai to, ka nevajadzētu sev injicēt spermu, bet arī to, ka jebkādu substanču pašrocīga injicēšana ir bīstama cilvēka veselībai un dzīvībai.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu