Intars Busulis dalās ar noslēpumu, kāpēc nekad neslimo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Intars Busulis un "Baritoni" tievē
Intars Busulis un "Baritoni" tievē Foto: publicitātes

Latvijā ir sākusies gripas epidēmija. Katram ir sava metode, kā izvairīties no saslimšanas, un arī mūziķis un šova "X Faktors" mentors Intars Busulis ar lepnumu var teikt, ka gandrīz nekad neslimo.  

Sarunā ar izdevumu "Vakara Ziņas" Intars atklāja, ka viņš jau trīs gadus pēc kārtas katru ziemu rūdās āliņģī. "Ziemas peldēs dodos reizi nedēļā Talsos," atklāj mūziķis.

Viņš arī zina labāko veidu, kā sagatavot peldvietu: Āliņģi sagatavoju un izcērtu pats. Pirmoreiz āliņģi izzāģēju ar motorzāģi. Tas bija nepareizi, jo ūdenī palika eļļa, tādēļ tagad darbojos tikai ar cirvi."

Mūziķis dalās arī ar savu rituālu: "Vispirms ir jāiet āliņģī, pēc tam pirtiņā, atkal āliņģī un jānoslēdz ar pirtiņu. Protams, ir arī rīvēšanās ar sniegu. Sniegā jūtos vēl labāk nekā ūdenī, jo nav tik auksti. Šādas peldes uzlabo imūnsistēmu, tādēļ gandrīz nemaz neslimoju. Man tas noteikti nāk tikai par labu. Ir forša sajūta pēc tādas peldes, liekas, ka esi nometis pat simt gramu."

Tomēr ir svarīga lieta, kas jāņem vērā katram, kurš vēlas mesties āliņģī: "Vienīgais, ko nedrīkst, iet aukstā ūdenī ar iesnām, klepu un saslimšanas pazīmēm. Ja esi slims, ir jāpaliek gultā un jāārstējas."

Mūziķis regulāri dalījās ar savām peldēm sociālajos tīklos, tomēr piektdien, 18. janvārī, Busulis nāca klajā ar paziņojumu, ka hakeri uzlauzuši viņa kontu un "nozaguši" visus sekotājus - kopumā 52 tūkstošus.

Mūziķis savu rīcību dēvējis par naivu, jo atsaucies uz kādu e-pastu, kurā tika izteikts piedāvājums viņa "Instagram" kontam iegūt verificētu statusu jeb zilo ķeksīti. Viņš atjēdzies, ka tas bijis hakeru uzbrukums un nu visi viņa 52 tūkstoši sekotāju pieder lietotājvārdam "Fr1endgokturkx2". "Man pietrūkst tās komunikācijas. Man patika likt tās stulbās brokastu bildes, jo man ir svarīgi pašam publiski pateikt, ka es tagad veselīgi ēdu. Man patīk!" - par hakeru uzbrukumu pārdzīvo mūziķis.

Foto: Intars Busulis un "Baritoni" pirms "tievēšanas maratona"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu