Uz lielā ekrāna: Džūlija Robertsa emocionālā drāmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džūlija Robertsa emocionālā drāmā “Bens ir atgriezies”
Džūlija Robertsa emocionālā drāmā “Bens ir atgriezies” Foto: kadrs no filmas

Šo piektdien, 18. janvārī, uz lielajiem ekrāniem Latvijā sāk izrādīt emocionālu drāmu “Bens ir atgriezies” (“Bens Is Back”), kurā aktrise Džūlija Robertsa tēlo galveno lomu – mīlošu māti, kuras neracionālā mīlestība liek darīt visu, lai pasargātu savu dēlu no lielām briesmām.

Mātes savos bērnos redz labāko, mīkstinot viņu vājības un trūkumus. Savukārt mātes instinkts liek gādāt, lai bērni būtu drošībā, un censties pasargāt tos, nedomājot par sevi vai citiem apstākļiem. Kad deviņpadsmitgadīgais Bens Bērnss aizbēg no rehabilitācijas centra un negaidīti atgriežas mājās tieši uz Ziemassvētkiem, Bena māte Holija priecājas satikt dēlu.  Lai gan viņa raizējas, vai viņš neatsāks lietot narkotikas, ģimene nolemj nosvinēt Ziemassvētkus kopā, pirms Benam būs jāatgriežas rehabilitācijas centrā. Turpmāko 24 stundu laikā gaismā nāk dažādi noslēpumi, un māte dara visu, lai pasargātu dēlu no briesmām.

Džūlija Robertsa emocionālā drāmā “Bens ir atgriezies”
Džūlija Robertsa emocionālā drāmā “Bens ir atgriezies” Foto: kadrs no filmas

Drāmas “Bens ir atgriezies” režisors un scenārija autors ir “Oskara” balvas nominants Pīters Hedžess, kurš galvenā varoņa Bena lomai izvēlējies savu dēlu Lūkasu Hedžesu, arī viņš savulaik ticis nominēts “Oskara” balvai par dalību filmā “Mančestra pie jūras”.

Narkotisko vielu atkarība un tās nodarītais posts, kad pāragri jāzaudē tuvi cilvēki, lika režisoram Pīteram Hedžesam izvēlēties šādu tēmu savai jaunākajai drāmai. Viņš sākotnēji bija nobažījies, ka dēls nepiekritīs lomai, savukārt Džūlija Robertsa, kura filmā atveido Bena māti, izlasījusi scenāriju, bija pārliecināta, ka neviens cits lomā neiederēsies labāk kā Lūkass.

Izdevuma “People” pieckārt par pasaulē skaistāko sievieti titulētā Džūlija Robertsa jau iepriekš ir piedalījusies filmās, kurās galvenā varone ir gudra, emocionāla un drosmīga sieviete, piemēram, “Ērina Brokoviča”, par kuru Robertsa saņēma “Oskara” balvu kā labākā aktrise galvenajā lomā, tādēļ jau iepriekš var droši paredzēt, ka arī drāmā “Bens ir atgriezies” tieši viņas tēlojums ir viens no filmas stūrakmeņiem, ko arī apliecina kino kritiķi savās recenzijās.

Starp daudziem citiem aktieriem drāmā "Bens ir atgriezies" piedalās Kortnijs B. Venss  (“Trakā Ziemassvētku ballīte birojā”) un Ketrina Ņūtone (“Nost ar seksu!”).

Drāmas “Bens ir atgriezies” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu