"airBaltic" divus gadus pēc kārtas saņem augstāko pagodinājumu aviācijas nozarē (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība “airBaltic” saņems aviācijas nozares žurnāla “Air Transport World” Aviācijas nozares sasnieguma balvu kā gada tirgus līderis. “airBaltic” kļūs par pirmo aviokompāniju apbalvojuma 45 gadu ilgajā vēsturē, kas saņēmusi tirgus līdera balvu divus gadus pēc kārtas. Kā portālam TVNET norādīja “airBaltic” pārstāve Alise Briede, šī balva ir augstākais pagodinājums, ko aviokompānija vai persona var saņemt par izcilību gaisa transporta nozarē.

“Air Transport World” ir vadošais aviācijas nozares ikmēneša žurnāls, kas nodrošina globālajām aviokompānijām, kā arī gaisa transporta segmenta pārstāvjiem aktuālo informāciju par nozares aktualitātēm. “airBaltic” apbalvojumu saņems 26. martā Ņujorkā, kur notiks ikgadējā 45. Aviācijas nozares balvas pasniegšanas ceremonija.

"Tas ir nozīmīgs sasniegums – kļūt par pirmo lidsabiedrību, kas divus gadus pēc kārtas saņēmusi “Air Transport World” Tirgus līdera balvu. Mēs turpinām pilnveidoties, un, palielinot lidojumu skaitu un uzlabojot efektivitāti, esam atkārtoti audzējuši mūsu tirgus daļu Baltijā. Es lepojos ar motivēto “airBaltic” komandu, kas šo teicamo darbu dara ikdienā, palīdzot sniegt izcilus un punktuālus pakalpojumus mūsu klientiem," sacīja “airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss.

“airBaltic” saņēmusi atzinību par 2017. gadā sasniegto panākumu tālāku attīstību un straujo izaugsmi, piedāvājot vairāk nekā 70 savienojumu no visām trīs Baltijas valstīm. Rīgā “airBaltic” tirgus daļa ir sasniegusi 56%, bet pērn aviokompānija spēja sasniegt rekordlielu apkalpoto pasažieru skaitu un ieņēmumus.

“Air Transport World” Aviācijas nozares sasniegumu balva izveidota 1974. gadā. Šis apbalvojums tiek piešķirts privātpersonām un organizācijām, kas izcēlušās ar savu pirmšķirīgo veiktspēju, inovācijām un teicamu pakalpojumu sniegšanu. Tirgus līdera balva tiek piešķirta lidsabiedrībai, kas atšķiras no saviem konkurentiem ģeogrāfiskā reģionā vai tirgus sektorā, vai kas radījusi, stimulējusi tirgu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu