Ņujorkā izīrē dzīvokli tieši zem karalienes Elizabetes II Manhetenas rezidences (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix/Nest Seekers

Dzīvošana Lielbritānijas karalienes tuvumā ir visai ekskluzīvs notikums, taču kā būtu, ja tavs dzīvoklis atrastos tieši zem karalienes Elizabetes II Manhetenas rezidences? Šā gada sākumā nekustamo īpašumu tirgū nonāca unikāls luksusa klases īres dzīvoklis, kas atrodas tieši zem karaļnama īpašumā esošiem apartamentiem. Jāteic, ka dzīvošana šādā dzīvoklī būs visai padārga.

Elegantais 17. stāva dzīvoklis Ņujorkas elitārajā rajonā Manhetenā ik mēnesi izmaksās 30 000 dolāru īrei vien. Pirms četriem gadiem karaliene šajā pašā ēkā par 7,9 miljoniem dolāru iegādājās savu 280 kvadrātmetrus plašo dzīvokli, kas turpmāk ir kalpojis kā karaļnama rezidence Ņujorkā. Drīz vien šajā pašā ēkā pārējo dzīvokļu cenas ir strauji kāpušas. Jāpiebilst, ka ēku ir projektējis dizainers un arhitekts Normans Fosters, kuru 1990. gadā karaliene iecēla bruņinieku kārtā.

Foto: Nest Seekers/Publicitātes foto

Izīrējamais četristabu dzīvoklis izceļas ar izsmalcinātu dizainu – milzīgu studio tipa ēdamistabu un viesistabu, smalku virtuvi ar balti lakotiem skapīšiem ar granīta virsmu un ar leģendārā britu dizaina un arhitektūras biroja “Foster+Partners” radītu virtuves salu. Dzīvoklī ir trīs guļamistabas, tostarp milzīga galvenā guļamistaba ar neticami pasakainu skatu uz Manhetenas ainavu. Katrai no guļamistabām ir pieejama sava vannasistaba, bet no foajē puses ir ierīkota vēl viena atsevišķa tualete. Jaunam īrniekam komplektā būs atstātas visas dizaineru radītās mēbeles. Turklāt šāds pats dzīvokļa izkārtojums un interjers esot arī karalienes dzīvoklī.

Foto: Nest Seekers/Publicitātes foto

Pirms tam šajā pašā dzīvoklī mitinājās itāļu uzņēmējs, pasaulslaveno kompāniju “Elite Model Management” un “La Perla” īpašnieks Silvio Skaglia.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu