"Liverpool" paraksta jaunu ilgtermiņa līgumu ar aizsargu Robertsonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Endrū Robertsons
Endrū Robertsons Foto: EPA/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas kopvērtējuma līdere "Liverpool" parakstījusi jaunu ilgtermiņa līgumu ar skotu aizsargu Endrū Robertsonu.

Klubs neatklāj vienošanās detaļas, bet britu mediji ziņo, ka līgums ar 24 gadus veco futbolistu noslēgts uz pieciem gadiem.

Robertsons "Liverpool" rindas papildināja 2017.gada vasarā, šajā laikā aizvadot 56 spēles, kurās guvis vienus vārtus.

Profesionāļa karjeras pirmās divas sezonas Robertsons pavadīja Skotijas komandās Glāzgovas "Queen's Park" un Dandī "United", bet no 2014.gada līdz 2017.gada vasarai viņš spēlēja Hallas "City" vienībā.

Tāpat viņš aizvadījis 28 spēles Skotijas izlasē, kuras labā guvis divus vārtus.

"Liverpool" pēdējā gada laikā parakstījusi ilgtermiņa līgumus arī ar Mohamedu Salāhu, Robertu Firminu, Džordanu Hendersonu, Sadio Manē un Džo Gomesu.

"Liverpool" ar 57 punktiem 22 spēlēs premjerlīgas kopvērtējuma tabulā ieņem pirmo vietu, tuvāko sekotāju Mančestras "City" apsteidzot par četriem punktiem. Liverpūles komanda sasniegusi UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu, kurā spēkosies ar Vācijas flagmani Minhenes "Bayern".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu