"Ogres" basketbolisti spraigā cīņā uzvar Pērnavas klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
BK "Ogre" basketbolisti
BK "Ogre" basketbolisti Foto: bkogre.lv

Pie grūta panākuma "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas regulārā čempionāta mačā piektdien tika "Ogres" komanda.

"Ogre" izbraukumā ar rezultātu 86:79 uzvarēja Pērnavas "Sadam" basketbolistus.

Uzvarētāju labā 19 punktus iemeta Rihards Zēbergs, kamēr 15 punkti Jānim Pozņakam, bet 13 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja Viktors Iļjins. Savukārt "Sadam" komandu no zaudējuma neglāba Mikela Kirvesa 23 punkti un 11 atlēkušās bumbas.

Abas vienības aizvadīja līdzvērtīgu maču, lai arī pirmajā ceturtdaļā "Sadam" ieguva vadību ar 17:11, bet pēc tam Ogres komanda izlīdzināja mača gaitu - pēc pirmā puslaika rezultāts bija 43:40 par labu Latvijas klubam. Arī otrajā puslaikā aizritēja cīņa punkts punktā, bet nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām "Ogre" atradās priekšgalā ar 75:69.

Lai arī "Sadam" tālāk viesus nepalaida, vienu minūti un 25 sekundes pirms pamatlaika beigām ļoti svarīgu tālmetienu iemeta Zēbergs, panākdams 82:75. Tomēr nākamajos uzbrukumos Latvijas komanda nenospēlēja sekmīgi un igauņi guva četrus punktus pēc kārtas, pietuvojoties līdz viena precīza metiena tiesai. Beigās gan "Ogre" pārsvaru nosargāja un uzvarēja ar 86:79.

Ogrēnieši ar 12 uzvarām 17 spēlēs kopvērtējuma tabulā ieņem stabilu ceturto vietu, bet pirms piektdienas cīņās pēdējās trīs spēlēs bija ciesti divi zaudējumi. Pirms tam iepriekšējās sezonas Latvijas čempionāta pusfinālistei bija septiņu uzvaru sērija.

Savukārt arī Pērnavas komanda pirms piektdienas mača pēdējās trīs spēlēs bija piedzīvojusi divas neveiksmes. Pērnavieši ar astoņām uzvarām 19 mačos kopvērtējumā tagad ir desmitie, bet uzvara pār "Ogri" būtu viņus ievedusi pirmajā astoņniekā.

Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē "Ogre" svinēja uzvaru ar rezultātu 99:74.

Latvijas-Igaunijas līgas kopvērtējuma vadībā ar 16 uzvarām 17 mačos atrodas "Ventspils", kamēr tai ar 15 uzvarām 17 spēlēs seko "VEF Rīga", trešā ar 14 uzvarām 16 dueļos ir Tallinas "Kalev"/"Cramo", bet ceturtā ar 12 panākumiem 17 cīņās ir "Ogre". Aiz pirmā četrinieka ar deviņiem panākumiem 16 mačos seko Tallinas "TalTech" un Tallinas "Kalev"/TLU, tām ar desmit uzvarām 19 mačos seko "Betsafe"/"Jūrmala", kamēr astotā ar septiņiem panākumiem 15 spēlēs ir "Tartu Universitāte".

Devītā septiņām uzvarām 16 spēlēs ir Raplas "Avis Utilitas", bet pirmo desmitnieku ar astoņiem panākumiem 19 spēlēs noslēdz Pērnavas "Sadam", bet tai ar piecām uzvarām 17 cīņās seko "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola". Tālāk ar četrām uzvarām 15 spēlēs ir "Latvijas Universitāte" un "Liepāja", pie trim panākumiem 15 spēlēs tikusi "Valga-Valka"/"Maks&Moorits", bet tabulu ar zaudējumiem visās 16 spēlēs noslēdz "Jēkabpils"/"SMScredit.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu