Bertāns un Kurucs palīdz savām komandām izcīnīt uzvaru NBA spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī svinēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" un Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda. 

"Spurs" viesos ar rezultātu 116:113 viesos pārspēja Minesotas "Timberwolves" basketbolistus. 

26 gadus vecais Dāvis Bertāns laukumā pavadīja 29 minūtes, kuru laikā iemeta 11 punktus (1p. 0/1, 2p. 1/1, 3p. 3/4), savāca sešas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu, nopelnīja trīs piezīmes, bet viņa +/- rādītājs bija plus 13, kas bija labākais "Spurs" vienībā.

Bertāns šosezon realizējis 48,6% tālmetienu. Viņš atgriezās līgas labāko snaiperu saraksta pirmajā vietā.

Sanantonio komandai šoreiz nepalīdzēja viens no līderiem Demārs Derouzens. 

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija Lamarkuss Oldridžs, kurš guva 25 punktus un savāca deviņas atlēkušās bumbas, bet pieredzējušais Rūdijs Gejs pievienoja 22 punktus. 

"Timberwolves" vienībā pa 23 punktiem iemeta Deriks Rouzs un Karls Entonijs Taunss. 

Mača izskaņā Bertāns veiksmīgi nospēlēja pret Rouzu, kurš ar tālmetienu varēja panākt neizšķirtu, bet latvietis apgrūtināja metiena izpildīšanu. Rezultātā bumba lidoja grozam secen un "Spurs" svinēja uzvaru.

Sanantonio vienība nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems Losandželosas "Clippers".

Tikmēr "Nets" komanda ar 117:115 izbraukumā ar pārspēja Orlando "Magic" vienību. 

20 gadus vecais Rodions Kurucs spēli iesāka starta pieciniekā, bet laukumā šoreiz pavadīja tikai 11 minūtes, kuru laikā trāpīja vienu no izmestajiem diviem divpunktu metieniem. Viņš savāca arī divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu piespēli, nopelnīja divas piezīmes, bet +/- rādītājs bija -13, kas bija sliktākais "Nets" komandā. 

Uzvarētāju sastāvā lielisku sniegumu demonstrēja D'Endželo Rasels, kas pretinieku grozā iemeta 40 punktus un izpildīja septiņas rezultatīvas piespēles. Spensers Dinvidijs guva 20 punktus. 

Tikmēr "Magic" komandā rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 23 punktiem bija Ārons Gordons. 

"Nets" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Spurs" ieņem piekto pozīciju, kamēr "Nets" ir sestajā vietā Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu