Labdarības akcijā aicināja ziedot bērniem ar onkoloģiskām slimībām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko / LETA

No 8.līdz 10.februārim tirdzniecības centrā "Spicē" norisinājās labdarības tirdziņš "No sirds sirdij", kurā varēja iegādāties pašmāju amatnieku, rokdarbu meistaru un cilvēku pašu rokām izgatavotus ziedojumus.

Tirdzniecības centrā "Spice" notiekošajā tirdziņā iegūtie līdzekļi nonāks Bērnu slimnīcas fonda rīcībā, lai palīdzētu sirgstošajiem bērniem.

Akcijā varēja iesaistīties ikviens līdz 6.februārim uz nodošanas punktu atnesot paša izgatavotu rotaslietu vai suvenīru Valentīndienas noskaņās. Akcijā netika pieņemti pārtikas produkti (tai skaitā ziedi, kas veidoti no saldumiem), kosmētika (ar rokām darinātas ziepes), drēbes (tai skaitā pašu šūtas), veikalā nopirktās preces (tai skaitā rotaļlietas).

Labdarības tirdziņa apmeklētāji paši varēja noteikt suvenīra vērtību un labdarības kastē nododot savām iespējām atbilstošu ziedojumu. Interesenti varēja sekot līdzi arī saziedotajai summai, kas katru vakaru tika paziņota tīmekļa vietnē "Facebook".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu