Francijas biatlonistes izcīna uzvaru Pasaules kausa stafetes sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žistīna Braisā
Žistīna Braisā Foto: AFP/SCANPIX

Francijas biatlonistes Žilija Simona, Anaisa Beskona, Žistīna Braisā un Anaisa Ševaljē sestdien Rūpoldingā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa piektā posma sacensībās 4x6 kilometru stafetē.

Francūzietes līderpozīciju pārņēma pēc ceturtās šaušanas un vadībā bija noslēdzošos divus etapus. Francijas kvartets talkā ņēma četras rezerves patronas, finišējot pēc vienas stundas deviņām minūtēm un 27,7 sekundēm.

Otro vietu ieņēma Norvēģija, kas zaudēja 11,5 sekundes, bet trešā bija Vācija, kas atpalika 23,4 sekundes. Norvēģietes ņēma talkā septiņas papildu patronas, bet vācietēm bija vajadzīgas deviņas rezerves patronas.

Tālāk sekoja Zviedrija un Krievija, bet pirmo sešinieku noslēdza Slovākija. Igaunijas kvartets izcīnīja 14.vietu 22 komandu konkurencē.

Jau ziņots, ka piektdien Rūpoldingā 4x7,5 kilometru stafetē vīriem uzvarēja Norvēģija, kamēr Latvijas kvartets atkal tika apsteigts par apli.

Pasaules kausa piektais posms noslēgsies svētdien, kad tiks aizvadītas sacensības ar kopēju startu.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi, tostarp pasaules čempionāts, kas martā notiks Estešundā, Zviedrijā. Savukārt sezona noslēgsies uzreiz pēc tam nākamajā etapā Norvēģijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu