Nastja Ribka tiesā lūdz piedošanu Deripaskam (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Nastja Ribka
Nastja Ribka Foto: AFP/SCANPIX

Baltkrievu modele Anastasija Vašukeviča, kas nedēļas nogalē deportēta no Taizemes un aizturēta Šeremetjevas lidostā, šodien Nagatinskas tiesā Maskavā lūgusi piedošanu krievu oligarham Oļegam Deripaskam un solījusi neizplatīt viņu kompromitējošas ziņas, tā vēsta radio Echo Moskvi. Vašukeviča, kas plašāk pazīstama ar iesauku „Nastja Ribka”, kopā ar savu seksa treneri Aleksu Lesliju (Aleksandru Kirilovu) var tikt apsūdzēta prostitūcijā.

Kirilova advokāte Svetlana Sidorkina iepriekš ziņu aģentūrai TASS pavēstīja, ka abi Vašukevičas un Kirilova lietā aizturētie esot atbrīvoti pret parakstu par dzīves vietas nemainīšanu. Tomēr aģentūra Interfakss ziņo, ka Anastasijai Vašukevičai aizturēšanas termiņš esot pagarināts par 72 stundām, tātad līdz 22.janvāra plkst.19.00 vakarā. Savu vainu tiesā viņa neatzina.

Tikmēr krievu mediju izplatītajā Krievijas Iekšlietu ministrijas paziņojumā teikts, ka Vašukeviča un trīs pārējās personas, kas kopā ar viņu aizturētas Šeremetjevas lidostā, apsūdzētas par "iesaistīšanu prostitūcijā un par tās praktizēšanu", par ko Krievijā draud sešu gadu cietumsods.

Starp aizturētajiem ir Aleksandrs Kirilovs, arī Baltkrievijas pilsonis, kurš vienlaikus ar Vašukeviču deviņus mēnešus atradās pirmstiesas apcietinājumā Taizemē.

Taizemē viņiem par uzmākšanos un nelegālu "seksa kursu" organizēšanu tika piespriests 18 mēnešu ilgs nosacīts cietumsods.

Ņemot vērā jau pirmstiesas apcietinājumā aizvadīto laiku, ceturtdien Taizeme viņus izraidīja.

Vašikeviča apgalvo, ka viņai esot pierādījumi, kas apliecina Krievijas iejaukšanos ASV 2016.gada vēlēšanās.

Šos pierādījumus viņa ieguvusi, pateicoties sakariem ar tā dēvēto krievu oligarhu Oļegu Derispaku.

Atrodoties Taizemes cietumā Vaškeviča un Kirilovs nesekmīga lūdza palīdzību ASV vēstniecībai, baidoties no izdošanas Krievijai.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu