"Kurbads" un "Mogo" komanda gūst pārliecinošas uzvaras OHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārcis Zembergs (priekšplānā)
Mārcis Zembergs (priekšplānā) Foto: Romāns Kokšarovs

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) sestdien izcīnīja "sauso" uzvaru OHL regulārā čempionāta spēlē.

"Mogo" viesos ar rezultātu 6:0 (3:0, 1:0, 2:0) pārspēja Hokeja skolas "Rīga" komandu.

"Mogo" vārtsargs Renārs Kazanovs atvairīja visas 14 pretinieku mestās ripas. Uzvarētājiem pa vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Ronaldam Cinkam un Deividam Sarkanim, bet vēl ar precīziem metieniem izcēlās Krišs Lipsbergs, Gatis Gricinskis, Rūdolfs Maslovskis un Andris Siksnis.

Tāpat uzvaru svinēja Latvijas čempione "Kurbads", kas mājās ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) pārspēja "Lido" komandu.

"Kurbada" rindās ar gūtiem vārtiem izcēlās Mārcis Zembergs, Mārtiņš Cipulis, Koba Jass un Edgars Homjakovs, bet pretiniekiem precīzi meta Pāvils Galsons.

Pie panākuma tik arī vicečempione "Zemgale"/LLU, kas savā laukumā ar 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) pieveica "Prizma" hokejistus.

Jelgavniekiem vārtus guva Aleksejs Popovs, Ēriks Žohovs, Juliāns Misjus, Ričards Bernhards un Rūdolfs Prūsis, bet "Prizmai" atzīmējās Kristaps Riekstiņš un Maksims Širokovs.

OHL kopvērtējumā pirmā ar 62 punktiem 26 spēlēs ir "Mogo", bet 54 punkti 28 mačos ir "Prizmai". Aiz abām vadošajām komandām ar 51 punktu 27 spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet tālāk ar 49 punktiem 27 mačos seko "Kurbads".

Tālāk ar 35 punktiem 26 mačos seko Hokeja skola "Rīga", sestā ar 27 punktiem 27 cīņās ir "Liepāja", kamēr četri punkti 27 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu