Iereibis pasažieris izdzīvo pēc 30 metru lēciena jūrā no kruīza kuģa (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Niks Naidevs kopā ar draugu
Niks Naidevs kopā ar draugu Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kādam 27 gadus vecam amerikānim salīdzinoši veiksmīgi beigusies pārgalvīga rīcība jūrā pie Bahamu salām, kur viņš ielēcis ūdenī no kruīza kuģa „Symphony of the Seas” 11 klāja. Kā sods par nepiedodamo vieglprātību viņam ir sāpoša mugura un kājas, kā arī priekšlaicīgas kruīza brauciena beigas.

Vīrieša lēcienu nofilmējuši viņa draugi. Niks Naidevs vēlāk atzinis, ka tobrīd vēl nebija izgulējis pagājušās nakts dzērumu un jau no rīta pēc pamošanās bija nolēmis lēkt. Vēlāk viņš mazā laiviņā nogādāts atpakaļ uz kuģa klāja, kur viņam palūgs savākt mantiņas un pazust.

Policija šo situāciju, pēc paša Naideva teiktā, atzinusi par amizantu un nekādu sodu nav piemērojusi, taču pārgalvim un viņa draugiem uz visiem laikiem būs liegta iespēja vēlreiz izmantot kruīza kompānijas pakalpojumus.

27 gadus vecais vīrietis gan atzīst – viņš patiešām rīkojies vieglprātīgi un cer, ka neviens šādu joku nemēģinās atkārtot.

Foto: Wikipedia.org
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu