Balcers un "Senators" piedzīvo zaudējumu Sentluisā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Sentaors" komanda, kas viesos ar 2:3 piekāpās Sentluisas "Blues". 

Latvijas uzbrucējs uz ledus pavadīja astoņas minūtes un 47 sekundes, no kurām 32 sekundes spēlēja vairākumā. Spēles protokolā viņš atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu un neitrālu lietderības koeficientu. 

Uzvaru mājiniekiem trešās trešdaļas 13. minūtē panāca zviedru aizsargs Karls Gunnašons, kas tobrīd izvirzīja "Blues" vadībā ar 3:2 kā arī mačs noslēdzās. 

"Senators" rindās precīzi meta Niks Pols un Magnuss Pājarvi, savukārt "Blues" labā vārtus guva arī Vladimirs Tarasenko un Vinss Dans. 

Otavas vienība piedzīvoja otro zaudējumu pēdējo sešu maču laikā. Nākamo spēli Kanādas klubs aizvadīs 23. janvārī savā laukumā pret Arizonas "Coyotes". 

21 gadu vecais Balcers NHL šosezon piedalījies astoņās spēlēs, kurās atzīmējies ar vienu vārtu guvumu, vienu rezultatīvu piespēli, bet lietderības koeficients ir neitrāls. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" ar 49 mačos iekrātiem 43 punktiem šobrīd ieņem 15. vietu 16 komandu konkurencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu