Francijā atrasta 81 pamesta auto kolekcija ar vairākiem leģendāriem eksemplāriem (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.interencheres.com

Francijā atrasta pamestu automobiļu kolekcija, kurā ietilpst arī tādi auto kā Lamborghini Miura P400 un pirmās paaudzes Jaguar E-Type. Visus spēkratus paredzēts pārdot izsolē.

Liela daļa kolekcijas ražota pagājušā gadsimta sešdesmitajos un septiņdesmitajos gados. Taču ir arī krietni vecāki auto, piemēram, kabriolets no 1905.gadā dibinātā uzņēmuma Rolland Pilain.

Foto: www.interencheres.com

Miura P400 savukārt ražota 1968.gadā un joprojām ir aprīkota ar oriģinālo 3,9 litru V12 dzinēju. Mašīnas nobraukums ir 77 886 kilometri un par to izsolē plānots iegūt 400 - 600 tūkstošus eiro. E-Type savukārt ir krietni sliktākā tehniskā stāvoklī un par to varētu iekasēt aptuveni desmit reizes mazāku summu, raksta Motor.ru.

Bez šiem auto kolekcijā ir arī ļoti rets 1953.gada Porsche 356, 1981.gada Corvette, vairākas Lancia Flaminia, Lincoln Continental, kā arī pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu Citroen busiņš. Kolekcijā iekļauti arī dažādi Audi, Volkswagen, Peugeot, Oldsmobile, Alfa Romeo, Renault, Chrysler un Cadillac zīmolu auto.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu