Daiļā svarcēlāja Rebeka Koha publisko intīmu kadru, kurā redzama kaila (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

20 gadus vecā pasaulē veiksmīgā pašmāju svarcēlāja Rebeka Koha ne tikai smagi strādā, lai gūtu panākumus, bet arī prot kārtīgi izbaudīt brīvos brīžus. Nedēļas nogalē viņa sociālajos tīklos dalījusies ar visai intīmu kadru no savas relaksēšanās.

Rebeka pārsteigusi fanus, publiskojot sev neraksturīgu foto – tajā redzams, kā jaunā sieviete sēž vannā elegantā vannasistabā, rokā turot dzēriena glāzi.

“Esi skaista pati savā veidā,” ierakstu komentē Koha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Be Your Own Kind Of Beautiful ?

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Sportiste sociālajā tīklā “Instagram” parasti dalās tikai ar ieskatiem savos treniņos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pulling my fat ass up⬆️?? Support from coach and @artursplesnieks ??

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Kā jau ziņots, par Latvijas 2018. gada labākajiem sportistiem ceremonijā "Latvijas Gada balva sportā 2018" tika nosaukti tenisiste Anastasija Sevastova un bobsleja pilots Oskars Melbārdis.

Abi pie šāda apbalvojuma tikuši pirmo reizi karjerā.

Ar Sevastovu par gada labākās sportistes balvu konkurēja Latvijas otrā rakete Aļona Ostapenko, taekvondo cīkstone Inese Tarvida, svarcēlāja Rebeka Koha un pludmales volejboliste Tīna Graudiņa.

Tikmēr ar Melbārdi par balvu cīnījās ātrslidotājs Haralds Silovs, bokseris Mairis Briedis, skeletonists Martins Dukurs un motokrosa braucējs Pauls Jonass.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu