Artūrs Karašausks: Kazahstānā es biju palaidies...

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādreizējā Latvijas futbola valstsvienības galvenā trenera Aleksandra Starkova nežēlastībā kritušais uzbrucējs Artūrs Karašausks (domstarpību dēļ ar Starkovu netika aicināts uz izlasi) iepriekšējā nedēļā viesojās TVNET Sporta redakcijā. Viņš pastāstīja, ka pēdējā laikā strādā nopietnāk nekā jebkad iepriekš. Pārrunājām dažādas ar futbolu saistītas tēmas. Skaties videointerviju. 

Nākamo sezonu 26 gadus vecais Karašausks grasījās aizvadīt RFS komandā Latvijas čempionātā, bet tā, visticamāk, nenotiks, un viņš pārcelsies uz Kipras "Pafos", kur nebūs vienīgais Latvijas futbolists. Atlicis nokārtot vien dažas formalitātes. 

Iepriekšējo sezonu Karašausks noslēdza Kazahstānas komandā "Akzhayik". Viņš neslēpj, ka šajā klubā nejutās savā ādā, kā rezultātā nebija motivēts strādāt ar pilnu atdevi. Tiesa, tagad Karašausks trenējas krietni nopietnāk un nav atmetis domu nākotnē spēlēt kādā no Eiropas top līgām. 

"Pieaugot esmu sapratis: lai sasniegtu mērķus, ir daudz jāstrādā," TVNET norādīja Karašausks. "Ja cilvēks daudz strādā, tas viss atalgojas. Domāju un ceru, ka šis man būs ļoti labs gads."

Palūdzām Karašausku izstāstīt kādu interesantu gadījumu no viņa karjeras. To iespējams noskatīties/noklausīties šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu