Infografika: Rīgas "Dinamo" - Bratislavas "Slovan"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas "Dinamo" komanda otrdien "Arēnā Rīga" aizvadīts kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā. Turpinot cīņu par iekļūšanu "play-off" jeb izslēgšanas spēļu turnīrā, rīdzinieki spēkosies ar Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan", kas šosezon ir KHL vājākā komanda. Mača sākums plkst. 19.30.

Rīgas "Dinamo" šosezon 50 spēlēs ar 48 izcīnītiem punktiem ieņem 9. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, no labāko astoņnieka atpaliekot 5 punktus. 

Tiesa, 8. vietā esošais hokeja klubs "Soči" ir aizvadījis par 1 maču vairāk nekā rīdzinieki, 51 spēlē sakrājot 53 punktus.

Savukārt "Slovan" ar 27 punktiem, kas savākti 51 spēlē, atrodas pēdējā vietā gan Rietumu konferencē, gan visas līgas kopvērtējumā.

Rīgas "Dinamo" komanda atrodas 5 zaudējumu sērijā, taču 4 no pēdējām 5 spēlēm izdevies izcīnīt 1 punktu.

Tikmēr "Slovan" vienība piedzīvojusi jau 7 zaudējumus pēc kārtas.

Abas komandas šosezon vienreiz jau tikās savā starpā. Pērn 12. decembrī Rīgas "Dinamo" viesos ar rezultātu 4:3 izcīnīja uzvaru, komandas kapteinim Laurim Dārziņam izceļoties ar 2 gūtiem vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu