Latvijas tenisiste Bartone iekļūst "Australian Open" junioru turnīra astotdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kamilla Bartone
Kamilla Bartone Foto: www.itftennis.com

Latvijas jaunā tenisiste Kamilla Bartone otrdien sasniedza Austrālijas atklātā junioru čempionāta vienspēļu trešo kārtu jeb astotdaļfinālu.

Vien 16 gadus vecā Bartone, kura junioru rangā atrodama 21.vietā un kura Austrālijā izlikta ar devīto numuru, vienspēļu sacensību otrajā kārtā ar rezultātu 7-6 (7:4), 4-6, 6-3 apspēlēja Austrālijas pārstāvi Olīviju Gadecki, kura pasaules junioru rangā atrodas 122.vietā.

Vēl pirmajā setā Bartone nonāca iedzinējos ar 1-4, tomēr spēja atspēlēties un gūt uzvaru taibreikā. Otrajā setā pretiniece gan revanšējās, tomēr jaunajai Latvijas tenisistei izdevās gūt uzvaru izšķirošajā - trešajā - setā.

Nākamajā kārtā jeb astotdaļfinālā Bartonei pretī stāsies Indonēzijas pārstāve Priska Madelina Nugroho, kura junioru rangā ir 44.vietā.

Iekļūšana Austrālijas atklātā čempionāta trešajā kārtā Bartonei ir labākais sasniegums kādā no junioru "Grand Slam" turnīriem.

Bartone pirmajā kārtā ar rezultātu 6-0, 6-2 sagrāva ASV pārstāvi Sašu Vudu, kura junioru rangā atrodama 154.pozīcijā

Bartone pārī ar Žuliju Morlē no Francijas otrdien aizvadīja arī dubultspēļu otrās kārtas maču, kur gan ar 5-7, 6-7 (5:7) piekāpās ar otro numuru izliktajām taizemietēm Tasapornai Naklo un Manančajai Savangkevai.

Pirmajā kārtā Latvijas un Francijas duets ar 1-6, 6-4, 10:16 uzvarēja amerikānietes Kailiju Kolinu un Keisiju Hārviju.

Bartone līdz šim kādā no "Grand Slam" junioru turnīriem bija piedalījusies tikai pērn ASV atklātajā čempionātā, kad vienspēlēs tika līdz otrajai kārtai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu